29 augustus 2008

smikkelend het weekend in

Met plezier stuur ik jullie het weekend in met dit heerlijke recept van gegrilde gamba’s. Heerlijk met wat rijst en een frisse salade of gewoon als borrelhap. Met speciale dank aan het ideeënprikbord van Ariadne at Home die dit recept van Katarina Wettermark uit het Zweedse Höllviken aanbevelen.

INGREDIENTEN


300 g garnalen
½ groene paprika
½ rode paprika
2 el zongedroogde tomaten in olie
1 teen fijngehakte knoflook
1 mespunt zout
1 snufje peper
1 snufje chilipoeder

Pel de garnalen. Giet de olie van de tomaten in een kom. Snijd de tomaten en paprika in grove stukken. Meng alle ingrediënten in de kom met olie en zet dit een paar uur in de koelkast. Rijg alles aan houten spiezen. Rooster de garnalen op de barbecue of in een grillpan.

Ik zou zeggen ‘uitprinten, pellen en smullen maar!’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten