2 oktober 2008

Extra bericht! Pink Ribbon

Lille Lykke is Deens voor 'klein geluk'. Dit omdat we van mening zijn dat geluk in hele kleine dingen kan zitten. Gezondheid is daarbij wel een heel belangrijke! Daarom besteden wij in ons Blog ook aandacht aan 'Pink Ribbon'. Pink Ribbon Magazine is een superglossy, waarvan de complete opbrengst ten goede komt aan de Stichting Pink Ribbon voor de strijd tegen borstkanker.

Dus voor slechts € 4,99 krijg je een mooie glossy en steun je een goed doel. Via de afbeelding kom je direct op de website van Pink Ribbon.

2 opmerkingen:

 1. Caro! Wat top dit berichtje. Wederom mijn excuses voor niks laten horen. Mijn hele Pink ribbon project heeft nogal wat voeten in de aarde. Zullen we volgende week even bellen wat voor leuks we kunnen opzetten? Ik zag dit berichtje via een google alert, je wordt dus goed opgepikt, whohoo!!
  xxxchrisje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi! Wat goed dat je aandacht besteed aan Pink Ribbon! Wist je ook dat er dit jaar een eigen Pink Ribbon liedje uitgebracht is waar een speciale Pink Ribbon dans bij hoort? Bewegen kan de kans op borstkanker namelijk verkleinen en de dans gaat er zo uitzien dat iedereen hem in zijn eigen stijl kan meedansen. Deze dans wordt voor het eerst getoond op 12 oktober in het Olympisch Stadion, door bekende dansers zoals Roemjana de Haan.

  Op 12 oktober komen ook de lopers van A Sister`s Hope 60k na 2 zware dagen binnen in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Voor alle familie, vrienden of mensen die gewoon hun steun komen betuigen start vanaf 16 uur een speciaal dansprogramma op deze Pink Ribbon song.

  Ik hoop echt dat er veel mensen naar deze dag komen, toegang is natuurlijk gratis! Meer informatie over het programma staat op www.steunpinkribbon.nl . Hier is ook de Pink Ribbon song te beluisteren!

  BeantwoordenVerwijderen