14 juli 2009

Gevlochten plastic manden voor handig opbergen


Het gaat hier om de laatste paar plastic mandjes. Ze zijn o-zo handig. De rode smalle staan te pronken in mijn voorraadkast én op de onderste plank in de koelkast met potten augurken, mango chutney en olijfjes. Nog één dag in de FEEST KORTING en als er nog een restantje voorraad is misschien nog onderdeel van de FEEST FINALE eind juli!

This concerns the very last few baskets. They are a gift to organising your cubboard space. The red ones are used on my storage shelves and at the bottom shelve in my fridge, holding the gherkins, mango chutney and the olives. Today is the last day of the RICE PARTY DISCOUNT. And if we have some left at the end of the month you will find them in the PARTY FINALE end of July!

1 opmerking:

  1. Ja, de rode mandjes zijn ook in mijn bezit en echt waar: onwijs handig voor al dat kleine spul in je koelkast. Ik gebruik ze ook voor de ontbijtspulletjes, chocopasta, hagelslag, pindakaas enz. De mandjes zijn ook precies hoog genoeg om ervoor te zorgen dat de potjes erin niet gaan wankelen of omvallen op het moment dat je ze uit je kast schuift.

    BeantwoordenVerwijderen