6 mei 2011

Zelf vaasjes maken


De Noorse Bobedre laat een leuke manier zien om zelf vaasjes te maken. Het is even op zoek gaan naar van die gekleurde PET flessen om bovenstaand effect te kunnen krijgen. Leuk om te doen en fijn om bijvoorbeeld in de keuken of buiten te zetten.
Norwegian Bobedre shows us a nice way to make your own vases. All you have to do is find some nice coloured PET bottles to get the same effect as shown. It's fun to do and ideal to put in your kitchen or outdoors.

7 opmerkingen:

 1. Ik kom hier dagelijks eens kijken op de blog...
  Maar hoe kan ik ook effectief de blog "volgen"?

  ik ben dol op die kleurrijke handdoeken, zouden perfect passen in mijn nieuwe keuken!

  I love scandinavian stuff ;-)
  Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk die zelfgemaakte flessen! Mooi zo'n groepje bij elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sanne van der Lugtwoensdag, mei 11, 2011

  Zijn er meer mensen met zeer slechte ervaringen met bestellen en ontvangen van producten? Ik heb op 15 april bestelling en betaling gedaan en nog steeds niets ontvangen. Behalve dat de betaling goed gelukt is.
  Is Lillelykke.com een slecht bedrijf?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, ik ook. Krijg de eigenaresse ook maar niet te pakken. Reageert niet op email en niet op telefoontjes. Vraag mij af of ik belazerd wordt en aangifte moet doen bij de politie. Mijn bank adviseerde dit om te doen.
  Krijgen andere mensen haar wel te spreken? Of hebben andere zelfde ervaring?
  Joyce Veul

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi dames,
  Hier Lille Lykke! We zijn inderdaad even afwezig geweest en dit had ik niet op de webshop staan. Mijn excusesnhiervoor. Ik mail jullie morgen aven om tot een oplossing te komen. Het is geenszins mijn bedoeling om een onbetrouwbaar gevoel achter te laten.
  Groeten,
  Caroline
  Lille Lykke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kan Sanne mij een order ID mailen? Ik kan haar via blogger niet contacten en het systeem in de webshop heeft haar 15 april order niet ontvangen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Inderdaad een zeer slechte ervaring!!! Heb op 6 december 2011 besteld, heb nu nog steeds niets ontvangen. Ik heb meteen betaald en vaak gemaild!! Ik krijg geen contact, héél erg vervelend!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen