25 september 2011

Woonbeurs 2011


Gisteren zijn we met een groep van ongeveer 30 bloggers ontvangen door Sanoma voor een VIP treatment op de woonbeurs 2011. Samen met Kirsten Jassies van VT Wonen en Monique van der Vlist van 101 woonideeën zijn we langs de huizen van de verschillende tijdschriften gegaan. Daar werden we goed ontvangen door de hoofdredactrices met informatie over de tot standkoming van het huis en de keuzes die gemaakt zijn. Bepakt en bezakt met handen vol goodiebags, een camera vol foto's en de ontmoetingen met de andere bloggers gaan we moe maar voldaan naar huis. Morgen zal ik een compilatie van foto's op mijn blog zetten. En ik kan dit jaar echt IEDEREEN aanraden naar de woonbeurs te gaan. Je hebt nog tot en met 2 oktober de tijd.


Een aantal aanwezige bloggers waren:
AprilandMay, The Style files, Urban style vibes, Zilverblauw, Yvestown, Miko Design, Enigheid, Villa d'Esta, Accessorize your home, Vosgesparis, beeldsteil, Stella Maye, Boulevardb, Ida Interior Lifestyle, Eline Pellinkhof, Worldly Treasury, en nog vele anderen.

5 opmerkingen:

 1. Hoe werden jullie uitgenodigd? Dat was dan enkel voor een paar bloggers?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat sta ik charmant op die foto! ;)
  Het was super hè, zo leuk om je te ontmoeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. was gisteren ook op de woonbeurs en ging met heel veel inspiratie en indrukken naar huis; ga al jullie blogs met woonbeurs-inspiratie de komende dagen zeker volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het was leuk je weer even te spreken of moet ikal jullie zeggen ;)
  Nog heel veel plezier de komende weken op alle fronten xx desiree

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Was goed om je weer te zien! Op naar de volgende Meet the Blogger! Tot gauw!

  Lise M.

  Urban Style Vibes*

  BeantwoordenVerwijderen