27 april 2012

An apple a day... met een lekker kopje thee!

Iemand uitgenodigd voor thee, wat tijd (en papier) over... Maak dan eens deze schattige envelopjes voor de theezakjes. Lekker vrolijk en je kunt er net als in fortune cookies een leuke boodschap in plaatsen. Ook leuk voor een vrijgezellendag of bruiloft. De template vind je hier. Deze geweldige mokken zijn van Koloni Stockholm en bijne de hele collectie van dit merk is te krijgen bij Kleur op tafel. Een vrolijke webwinkel met allemaal kleurrijke producten rondom de eettafel.
Having someone over for tea and a bit of spare time (and paper) than you may consider making these little teabad labels. Just like in fortune cookies you can place a sweet message in the envelop. Also great for a bachelorette party or a wedding. You can find the template for the little enveloppes here. And the great mugs are by Koloni Stockholm. You can buy them at Kleur op tafel, a webshop selling colourful items around the diner table.

10 opmerkingen:

 1. Nou dat is leuk zeg!! Simpel maar veel effect..Geweldig idee.
  Fijne dag en lieve groetjes, Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goh, wat een idee.. leuk!
  En die mokken zijn mooi zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou het op prijs stellen als ANONIEM met een naam reageert en op mail. Dan kan ik het probleem met haar in orde maken. Hopelijk kan zij dan ook wat begrip opbrengen voor het feit dat ik hier aardig wat ballen in de lucht te houden heb en er helaas soms eentje valt. Dit keer de bal van haar bestelling.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. What a charming idea! So sweet!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooooh wat een leuk idee!
  ❤ Annelien

  http://myblogannel.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke frisse bekers!
  Fijn weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuk, die staan op het lijstje voor dat ene geweldig leuke verjaarspartijtje voor isis dat nog moet komen. ooit. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen