11 februari 2009

Lille Lykke in Ariadne at Home

Ik plaats niet vaak berichten dat een product van Lille Lykke in de media is verschenen. Maar dit moet ik toch wel even laten zien. Lille Lykke staat in de Ariadne at Home. Een leuk interview over de webwinkel en de reden waarom ik deze en mijn blog begonnen ben. Het is het maart nummer. Dus hups naar winkel en kopen. Er staan ook geweldige kussens van Tine K Home en Bungalow in. Allen verkrijgbaar bij Lille Lykke

6 opmerkingen:

 1. He Co wat een leuk artikel! Ik ben trots op m'n ondernemende zus!! Je doet het toch allemaal maar mooi, iets waar velen over dromen of mijmeren maar simpelweg de stap niet durven te wagen..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een beetje ken ik je verhaal natuurlijk al omdat ik vanaf t begin je blog natuurlijk lees. Het is fijn dat t zo goed gaat met je webwinkel en 'de bladen' je ontdekt hebben ;)
  Leuk stukje in de Ariadne...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ohhhh nog iets heb jij de webpagina H&M wonen al gespot, de site die ik heb gebookmarked staat nog steeds op 'under construction' en ook op de normale site is nieta te lezen. Ik had toch gelezen dat alles per 1 febr. de lucht in zou gaan ?!
  groetjes desiree

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vanochtend had ik Ariadne gekocht en lees hier dat je erin staat! Heel veel succes met je site en blog!!! Ze inspireren mij en krijg een goed beeld van wat ik wil bereiken met mijn appartement. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi!

  Inderdaad... deze site ontdekt via Ariadne-at-home! Gaat direct bij mijn favorieten! Veel succes ermee..

  Francien

  BeantwoordenVerwijderen