21 juni 2011

Drie jaar geleden ben ik met enthousiasme mijn webshop en blog begonnen. Een groots avontuur want ik was nieuw voor de woonbranche, nieuw op het internet én nieuw als zelfstandig ondernemer. Het is dan ook super dat Lille Lykke meteen is opgevallen bij de woonbladen via wie ik een heleboel klanten heb weten te bereiken. Ik ben dan ook trots op wat ik bereikt heb na 3 jaar. 

En toch heb ik besloten te gaan stoppen met de webwinkel. Ik haal persoonlijk niet meer de voldoening uit mijn webwinkel die wel nodig is om 100% gemotiveerd te blijven. Daarnaast mis ik het 1 op 1 contact met klanten en het adviseren bij een aankoop. Op internet is hier nou eenmaal minder behoefte aan. En de stap naar een stenen Lille Lykke durf ik in deze roerige tijd niet te maken.

De winkel is nu gevuld met leuke aanbiedingen van artikelen die we in voorraad hebben. Zowel in de BASICS als in de FOLKLORE collectie. Maar let wel, de voorraad is beperkt. Het zou zomaar kunnen zijn dat je iets besteld en waarvoor ik contact met je moet opnemen dat het toch al uitverkocht is. Het is een klassieke: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Deze uitverkoop duurt 10 dagen.

Mocht je momenteel nog wachten op een levering dan komt deze zeker nog! Deze bestellingen staan uit bij onze leverancier en leveren we zo spoedig mogelijk uit. Helaas is het niet mogelijk hier verdere korting op te verlenen. Mocht je vragen hebben over een bestelling dan kun je me het beste een email sturen.

Ons weblog blijft nog wel actief! Hier kan ik mijn passie voor het Scandinavisch wonen voorlopig nog wel kwijt. Plus ik heb leuke plannen voor 2011 en 2012 met het blog.

8 opmerkingen:

 1. wat jammer zeg! Gelukkig blijft je blog bestaan,ik snuffel graag bij je ter inspiratie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Soms moet je keuzes maken. Niet altijd gemakkelijk.
  Veel succes met je nieuwe uitdagingen.
  Ik vind je webshop en blog toch een bron van inspiratie.
  groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje wat jammer dat je gaat stoppen! Ik volg met veel plezier je blog iedere dag, dus fijn dat je daar nog mee verder gaat. Hopelijk vind je een leuke nieuwe uitdaging!
  Veel succes, Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Joepie, je blog blijft bestaan!!!
  Knap om zo'n keuze te maken, maar in 't leven moet je doen wat je voelt.
  Succes met je volgende plannen.
  En ik blijf je volgen ;-)
  Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een moeilijke maar dappere beslissing denk ik, gelukkig blijf je nog wel bloggen en wie weet waar je ons in de toekomst nog meer mee gaat verrassen...
  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goh wat jammer maar wel goed dat je de stap zet! Gelukkig blijft idd je weblog bestaan. Ik kom nl elke dag wel even kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 7. he wat jammer! maar vast niet over 1 nacht ijs gegaan. Succes met je volgende kleine en grote stappen! :-)
  en tot zaterdag op Meet The Blogger!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Maar.... dan heb je wel meer tijd voor dit geweldig leuke blog. En dat is voor de 'blog-lees-fans' tof!
  Marjon

  BeantwoordenVerwijderen